Välj en sida

>Härom dagen kom jag och Susanne in på färgerna i operativsystemet av någon anledning och jag konstaterade då att “Nej, mina markeringar är inte blå, de är ju gröna”. När Susanne frågade varför så svarade jag ju att jag helt enkelt ändrat om utseendet på datorn för att jag tycker det är skoj.

– Oj, sa hon, sån’t tar jag mig inte tid till.

Först tyckte jag det kändes konstigt, som om det är fel att göra annat än att jobba när man sitter vid datorn. Har tänkt av och till på det där och det är verkligen så att jag tycker det är vansinnigt kul med min lilla pryl (läs: Mac). Om jag inte jobbar utan vill ägna mig åt något annat jag tycker är skoj eller som jag brinner för, så tränar jag eller så… pysslar jag vid datorn. Jag redigerar bilder, skriver lite, tester lite funktioner i programmen, uppdaterar vår hemsida, surfar, laddar ner lite musik och gör spellistor i iPoden osv.

Så att på samma vis som Susanne tar sig tid till att rida eller pyssla med hästen, Ulrika tar sig tid att tillverka vackra smycken, Therese tar sig tid att sjunga i kör eller Mats tar sig tid att spela bowling då och då… så tar jag mig tid att byta färger på mina markeringar.

Det blir faktiskt extra roligt att jobba då! 😉

Share This