Välj en sida

>Mellan 16.00 och 19.00 brukar det vara full fart hemma, och detsamma gällde idag. Alve har en liten spis som han leker väldigt mycket med. Dagar som denna när han är lite lagom dagistrött så kan han bara inte acceptera att man inte använder vanligt vatten och öser med i kopparna, och att man måste låtsas. Gång på gång ställde han sig och ryckte i badrumsdörren och försökte vrålande få mig och mormor att förstå att det var vatten han ville hämta. Självklart lyckades han inte få oss att göra honom till lags och uppenbarligen fungerade det inte att lyfta mamma mot badrummet heller. Det ju inte så himla praktiskt att utöva vattenlek på parkettgolvet i vardagsrummet, så det fick bli ett spontanbad istället.

Tack och lov för badkar 🙂 Där satt han och öste med kopparna och hade hur kul som helst. Tillverkar Brio badspisar? Vore nå’t för Alve.

Share This