Välj en sida

>För en liten stund sedan åkte barnen iväg till mormor. “…och morfar” sa jag till Valentin förut, men sedan när han ringde för att prata med morfar visade det sig att han visst åkt till Afrika igen. Bra koll man har ibland 🙂 Skäms.) Hur som helst – de ska sova över där i natt och skämmas bort lite. När dörren slog igen blev det helt tyst. Radion var på, tv:n stod på… men ändå upplevde jag det som tyst.

Så nu har jag och Mats lite kvalitetstid för några timmar. Lite kvalitetsmat (restaurangbesök med andra ord), kvalitetsfilm, kanske lite kvalitetsgodis eller lite kvalitetsvin. Slutligen blir det en kvalitetssovmorgon imorgon.

Vanligtvis, när våra knattar är iväg, så brukar vi ha en lista på vad som ska hinnas med. Men nu är ambitionsnivån oerhört låg. Ingen städning, ingen disk (det garanterar restaurangbesöket), ingen tvätt, ingen slipning, spackling eller målning, inga ärenden och jag ska inte sätta mig och jobba… Enda målet är att bli mätta, utvilade och att under de kommande 18,5 timmarna få prata till punkt.

Fast det var väldigt vad tomt och tyst det blev utan dem.

Share This