Välj en sida

>
Mats och Valentin brukar bowla ihop då och då! 🙂 Jag gör det inte, men i helgen kom Mats den mysiga idén att vi skulle åka och spela allihop (dvs han, Valentin, jag och lillkillen). Alve fick ju såklart följa med, även om jag var lite tveksam till nöjet att jaga honom i en timma runt bowlinghallen…

Har spelat bowling en eller möjligen två gånger i hela mitt liv. Några strike och en och annan spärr blev det, men knappast pga skicklighet. Inte till en början i alla fall. Mot slutet däremot så började jag koncentrera mig lite på vad jag höll på med, och släppte tankarna ifrån Alve som lyckligt men aningen för fort struttade omkring och jagade bowlingklot och hälsade på folk. Det hade jag nog också underhållit mig själv med om jag varit 1,5 år och mitt flaggskepp till kommunikation varit “Hej hej”. Valentin var en smula yvig han också, bara av lyckan att vi var i “bollvinghallen” allihop samtidigt!

Alve hade hur som helst roligt större delen av tiden, och nöjde sig med att rulla bowlingklot fram och tillbaka och bläddra i en dinosauriebok. Men… för Valentins skull så tror jag att han får ensamrätt på sina föräldrar nästa gång!

Babybowling finns inte, inte än. Men om jag känner Mats rätt så dröjer det nog inte länge tills Alve rullar ett klot nerför banan.

Share This