Välj en sida

>Igår var Valentin och lekte lite hos Lova och samtidigt sov Alve middag… vilket gav oss lite spontan pysseltid med huset. Jag har tidigare slipat ytterdörren eftersom den ska målas om och hann nu skrapa och slipa även foder och sidoljus. Bara att börja måla alltså… men jag vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Är virket i dörr och foder mättat tillräckligt eftersom det redan varit målat ett antal gånger innan? Nu har ju slipat ner ordentligt för att få bort många flagiga färglager, så träet syns ju igenom. Fungerar häftgrund då? Vore ju trevligt för det har vi hemma, och då kan jag grunda idag! Inte alls ivrig, nejdå…

Tänkte måla både ytterdörr och garagedörr i en standard mellangrå nyans som används på nya ytterdörrar (tror det är Dooria jag kollat på) eftersom vi då kan byta ytterdörren om några år utan att behöva måla om garageporten en gång till.

Share This