Välj en sida

>Alve vaknade igår kväll och var ledsen – så pass ledsen att det inte hjälpte med någonting. Inte välling, inte mys i famnen, ingenting som brukar fungera annars om han bara vaknat av någon mardröm. Vad drömmer de om då, de små? Hur mycket otäckheter har man att drömma om när man är 1,5 år och hela världen ler åt en? Läskigt…

Nåväl, han somnade om tillslut bredvid mig i sängen, men när han vaknade framåt sex igen, så var han glödhet. Det var väldigt länge sedan sist. Han hade nog feber när de första tänderna kom tror jag.

Efter en alvedon framåt morgonen så var han ändå vid gott mod och for omkring ungefär som vanligt, även om det var lite mindre behärskat. När han sedan avslutade sitt förmiddagspass med att svepa hela lunchportionen, så slog mig tanken om det ändå inte är en tand till på gång. Han verkar ju inte ha några andra åkommor än just febern. Kanske är det på gång att bli tillökning i underkäken helt enkelt.

Share This