Välj en sida

>Om jag hunnit med hälften idag mot vad jag tänkt mig hade jag varit ganska nöjd. Det gjorde jag inte. Jag var på stan på lunchen för att hämta mat till mig och Susanne på Nouveau (enorm sallads- och lunchbuffé och nybakt bröd – mums) och passade på att köpa utebyxor till Alve. Blev ett par fodrade, vattenavvisande. Vet inte om det blir bra eller ej. Ena dagen skiner solen och man behöver knappt ha jacka på sig… och nästa dag är det regn och iskallt. Säg den förälder som har lätt för att klä barnen “rätt” då?

Nu har han i alla fall galonisar för de dagar som det bara är blött men ändå varmt. Tjockare utebyxor (dagens inköp) för de dagar som det är kallt, och lite blött… och det jag kan tänka mig att han behöver nu är ett underställ eller liknande. Undrar när och om vintern har tänkt dyka upp den här säsongen. Förra året inhandlades jättefina overaller med tillhörande vantar och mössor osv, men de gånger som de användes kan ju förmodligen räknas igenom ganska snabbt.

Share This