Välj en sida

>

Skulle egentligen kört pump igår men ställde in det eftersom jag, Susanne och Mats jobbade på förmiddagen, och det hade blivit för stressigt att åka iväg och träna innan allt var klart. Så istället gav jag mig ut och sprang framåt eftermiddagen/kvällen, lite smått spänd på om det verkligen skulle gå lika bra som sist. Det gjorde det minsann! Till och med bättre. Så jag tror och hoppas att det inte var en engångsföreteelse att det lossnade i tisdags, utan att jag nu kan räkna med att jag faktiskt jobbat mig upp till en “riktig” löparrunda. Gott!

Känns med ens lättare och roligare att kunna öka på sträckan och tiden nu när jag har något att utgå ifrån! Förra gången åkte jag ut dagen efter och mätte med bilens hjälp hur långt det blev, och det handlade om ca 4,5 km. Mitt långsiktiga mål är ett komma upp i milen, men det har jag ingen som helst panik. Den halvtimman som jag är ute nu räcker gott och väl som spontan egentid och enkel flåsträning! 🙂

Share This