Välj en sida

>

Vi, dvs Susanne och jag, var igår kväll och kikade på genrepet till Jonas Gardells höstshow. Med väldigt kort varsel fick våra småpojkar barnvakt och vi en rolig avslutning på veckan!

Jag har inte sett Jonas Gardell på nästan tio år nu, men oj vad imponerad jag blev! Han måste vara en av få komiker som faktiskt har något att säga. Alltså något genomtänkt, ett budskap, en “aha-upplevelse” till de som lyssnar. Det måste vara unikt i hans genre?

Det var en strålande föreställning, med en perfekt mix mellan gapskratt, allvar, fniss, musik och fräckisar. Inte ett dugg förvånad nu när jag var inne på www.jonasgardell.se och såg att så gott som alla föreställningar var slutsålda. “Tillfällig gäst i ditt liv” rekommenderas varmt – och ni som bokat platser längst fram; lycka till! 😉

Share This