Välj en sida

>Kan verkligen inte förstå det hela… men idag var jag ute på ännu en löparrunda. Tidigare har jag ju kört intervaller och jobbat mig sakta men säkert upp mot att springa fler och fler minuter i sträck. Har inte kommit direkt långt den sista tiden, eftersom jag även varvat med pump och ett cykelpass, så det är nu över en vecka sedan jag var ute och sprang.

Förra gången var jag oerhört stolt när jag kom hem och hade sprungit 8+8+15 minuter. Dvs sprungit dessa tider men gått ca 2-3 minuter emellan. IDAG… sanslöst nog… så lossnade det plötsligt. Jag kände det direkt när jag sprungit de två första låtarna i ipoden 🙂 att jag lugnt kunde fortsätta en låt till… och sedan ännu en. Så höll jag på hela passet tills hela min lilla låtlista på 30 minuter var slutspelad.

Inte nog med att jag sprang 30 minuter i ett svep, jag var inte speciellt anfådd efteråt. Däremot var benen som överkokt spagetti när jag stannade två hus hemifrån för att försöka varva ner lite…

Jag förstår verkligen inte hur det kan bli så, men är så grymt tacksam för att slitperioden verkar vara över – det här var lugnt en av veckans höjdpunkter!

Share This