Välj en sida

>

För ett tag sedan lämnade vi förslag till ett projekt som gått ut som anbudsförfrågan till även några andra byråer. Självkritiska (kanske lite i överkant) som vi är så trodde vi aldrig att vi skulle nå ända fram. Vi jobbade fram ett kanonkoncept ändå, och kände oss nöjda men trodde helt ärligt inte våra öron när kunden (den potentiella kunden då) ringde och meddelade att vi gått vidare och att de nu ville han in lite offerter ifrån de byråer som var kvar i diskussionen. Idag ringde de igen och VI FICK DET!

Det förgyllde ju minst sagt denna annars ganska bleka onsdag.

Nej allt var inte blekt. Valentins kompis Lova och hennes familj som och käkade kvällsmat med oss framåt 18.30. Jättemysigt att ses en liten stund och bara prata lite! Förra gången som Lova och Valentin sågs hemma hos oss så var de högt och lågt. Sprang runt, runt och körde med bilar och hoppade i sängar… och ja… gud vet vad. Den här gången satt de tyst och lugnt i hans rum och pysslade och pratade! Häftigt!

Imorgon ska jag till Skövde, till dietisten igen, och träffa Tine över en lunch också. Det ser jag verkligen fram emot, var otroligt länge sedan vi sågs nu!

Ingen löpning idag heller… börjar känna mig lite frustrerad nu. Imorgon blir det ev fika på kvällen med Pelle och Emma och deras lille Aaron, men har jag tur så hinner jag kanske ge mig ut en liten sväng innan det! Nu har jag precis jobbat färdigt för idag. Klarade mig med två timmar extra ikväll och inte blev det så hemskt sent heller. 🙂

Share This