Välj en sida

>

Jaja, visst kanske Me&I (ett lite retroinspirerat klädmärke främst för barn, med mycket roliga mönster och starka färger. www.meandi.se)… är dyrare än Lindex, Kappahl osv, och dessutom en fluga, en långdragen sådan… men än dock: Det är verkligen enormt bra kvalitet!

Polarn o Pyret och Me&I ligger i ungefär samma prisklass (Me&I lite dyrare möjligen) men det kan knappast bli en hög dag- eller månadskostnad med tanke på hur fina kläderna håller sig. Tvätt efter tvätt efter tvätt… och storlekarna…!!! Jag förstår inte hur de är skapade, för min minsting har nu haft en polarn-pyjamas i stort sett sedan han var en liten bebis. Det är storlek 68 på den. Han är nu 15 månader och har storlek 80 på allt annat, men pyjamasen passar fortfarande!

En body, även den storlek 68, köpte jag på ett Me&I-party förra året, och den passar ännu. Om man sträcker lite försiktigt i den när den är nytvättad så sitter den som gjutet!

Så… det motiverar mig tillräckligt för att verkligen unna bojsen de där underbart glada och kaxiga kläderna. Lindex- och kappahlplaggen har jag inte ens kunnat använda hälften så lång tid, och de hinner dessutom tappa i både form och färg.

Share This