Välj en sida

>

Jag avskyr att komma försent… särskilt när min mamma är här och passar pojkarna. Så var det ikväll. Jag och Susanne skulle ner och få igång ett projekt som vi måste presentera imorgon efter lunch, och jag sa till mamma att jag skulle vara tillbaka igen vid 19-19.30 ca. Så blev det ju självklart inte, utan först när klockan var 21.35 kom jag springande in i vardagsrummet. Där satt min snälla goa underbara lilla mamma och myste i soffan, hur lugn, glad och omtänksam som helst.Jag hade bara jättedåligt samvete. Dessutom hade hon diskat en enormdisk som stått i vasken… och båda barnen sov som små änglar.

Sedan har jag enormt dåligt samvete för att jag inte kan höra av mig till folk jag bryr mig om i tid. Jag skulle ringa “min” Tina innan hon och familjen skulle resa tillbaka till Halmstad för ca två veckor sedan. Tror ni att jag har hört av mig ännu? Det slår mig VARJE kväll, tyvärr alldeles för sent (som nu, 00.31). Moster Malin (med andra ord min underbara lillasyster) skickade som överraskning två GAP-byxor till pojkarna för någon vecka sedan! Fantastiskt byxor – tuffa som tusan! Men inte kom jag ihåg att ringa inte. Nu får jag ta och skärpa mig. Jag är så trött på att ständigt gå omkring med dåligt samvete. Jag tänker hela tiden på allt jag borde göra.

Imorgon ska Mats hålla i inskolningen av Alve. Det har gått väldigt bra hittills och Alve är imorgon inne på sin sjunde dag på Mössebergs Förskola. Det firas med att vara med vid lunchen för första gången! Ska bli oerhört spännande att se hur det kommer gå! Får väl be Mats ringa mig imorgon när han lämnat Alve. Själv ska jag jobba mellan 8-13.30 ca. Sedan åker jag på kundbesök i Tidaholm. Det är då vi ska presentera projektet vi jobbat med ikväll.

Löpardag imorgon också – äntligen! Jag är glad att jag äntligen tog tag i saken och började springa. Längtade länge, länge men drog mig för att testa för att jag inte ville ta mig igenom de första slitrundorna (utan minsta tecken på kondis). Men slitet är förbi och i lördags sprang jag 8+8+12 minuter! Två minuters gång emellan plus att jag gick raskt ca 10 min innan och 10 min efteråt. Ska bli gott!

Share This