Välj en sida

>

Jag gjorde det… igen!!! Jag har nu tagit mitt livs andra löprunda – och det gick jättebra! Förra gången skulle man ju (enligt adidas) springa 1 min, gå 1 min, och upprepa det 10 gånger.

‘Den här gången skulle jag springa 2 min och gå i 3 min… och upprepa 4 gånger. Gick hur fint som helst! Kan ju låta aningen patetiskt kanske, men jag har inte joggat på över 10 år. Om jag orkar fortsätta, och faktiskt inte tröttnar lika fort som jag brukar, så kanske jag till och med klarar att springa på lite mer trafikerade vägar. Har dessa två gånger fånigt nog hållt mig till områden där jag fått vara i fred!

Jag mår verkligen BRA av att röra på mig. Igår kom jag hem vid 20-tiden efter att ha jobbat i 11 timmar. Var fortfarande inte färdigt utan såg fram emot ytterligare ett par timmar framför datorn… men så fick jag för mig att springa en sväng för att starta om hjärnan på något vis!

Snacka om att det hjälper för mig! Blev både glad, lugn och på strålande humör i allmänhet! Så de extra timmarna framför burken kändes inte alls som en uppförsbacke.

Share This