Välj en sida

>

Haaaahhhhhh….

Nej, jag hade nog ganska lätt att hålla mig för skratt förut när jag började packa inför semestern. Eller rättare sagt‚ VI började packa för semestern.

1. Storebror packade ner. Han blev överlycklig när jag berättade att vi skulle börja packa, och hämtade glatt sin egen Snobben-resväska (en så’n med hjul och draghandtag på ni vet…). Innan jag ens hunnit fundera på i vilken ordning vi skulle göra det hela – var den full. Halva väskan bestod av en enorm mjukis-elefant… som han minsann skulle ta med till lillebror… och andra halvan bestod av ca 15 par kalsonger, 4 par jeans och en dödskallehandduk.

Efter en lugn diskussion kom vi fram till att vi kanske borde ta med lite andra grejer också. Typ badbyxor. Typ tandborste. Typ en tröja eller två? 😉

2. Lillebror packade upp. När vi då kom så pass långt så att det låg rätt saker i väskan och framme på bänken… så bestämde sig lillebror för att hjälpa till. Han tog ett stort tag om hög efter hög och det yrde f.d. prydligt ihopvikta plagg över vardagsrumsgolvet.

Slutsats: Vi packar ikväll.

Share This