Välj en sida

>Uttrycket “klättra på väggarna” bekräftas fullkomligt när man har små barn. Eller rättare sagt en liten 4-åring full med spring i benen… samt en liten 1-åring fullt fokuserad på klättring.

Det gör ju inte annat än regnar, och anledningen till att vi tyvärr inte varit ute och testat pojkarnas nya fina regnställ idag, är tyvärr att jag själv ju inte har något. Patetiskt men sant. Så väggarna här inne är praktiskt taget redo att spacklas om nu. Skämt åsido ;-), så hoppas jag innerligt att det går mot ljusare tider snart.

Var väg förut och kikade på vovvens nya “pensionat”. När vi far på semester på fredag, ska ena vovven dit och den lilla får bo hos farmor och farfar. Pensionatet var strålande och drevs av en underbart trevlig tjej som verkligen älskade hundar! Det låter ju som en förutsättning kanske, men på stället vi varit innan var det dock inte lika självklart.

Nu ska här bakas chokladbollar. Kanske lite sent egentligen. Kanske är lilleman lite för trött egentligen. Kanske inte lördag heller för den delen.

Men något skoj måste man väl hitta på för att rädda väggarna! 😉

PS. Bilden hämtad ifrån Umeå Institute of Design – kanske vore något för oss?

Share This