Välj en sida

>

Ingen vet om jag kommer att fortsätta men jag är glatt överraskad att jag grejade det. Vill verkligen löpträna (eller rättare sagt “jogga”, som det handlar om i mitt fall) men jag har skjutit upp det hela tiden för att själva starten känns övermäktig. Nu har jag i alla fall varit inne på adidas hemsida och kollat deras program på sex veckor. Tanken är att man efter dessa veckor skall orka springa fem km ca.

*skratt*

Nu tar jag det lilla lugna, men visst vore det skönt! Jag klarade ju pass nr 1 i alla fall! Skulle springa 1 min, gå 1 min och upprepa detta 10 gånger. Jag lade till 5 min snabb gång innan och 10 min snabb gång efter för att både “varva upp och varva ner” lite.

Kände mig som fröken klumpfot när jag joggade fram på trottoaren 😉 Hoppas verkligen att det går lite lättare efter ett par gånger nu…

Väldigt glad och stolt över att jag äntligen tog steget (stegen)!!!

Share This