Välj en sida

Har ägnat någon timma ikväll att kolla badrumsinredning på nätet. Vårt skruttiga badrum har varit i behov av renovering sedan vi flyttade in, men nu har vi i alla fall kommit så pass långt i planeringen att vi försöker få ihop någon form av kostnadskalkyl. Bra så. Därför har jag nu spanat efter skåp, blandare och… speglar.

Vi äger ingen helfigurspegel men i det gamla badrummet sitter en lika gammal spegel som visar området i midjehöjd. Eller maghöjd som jag numera benämner den där ytan mitt på liksom. Eftersom jag oftast ser min spegelbild i den där spegeln när jag plockar undan prylar från bänken nedanför, tänker jag allt som oftast “Men, den där bebismagen är ju faktiskt inte så förfärligt stor…”

En minut senare när jag vänder på klacken för att gå därifrån övergår spegelbilden till profil, och tanken till “Oj då. Jösses.

Slår aldrig fel. Så av detta drar jag slutsatsen (gravidmage eller ej) inga jössesupplevelser i badrumsmiljö. Helfigurspegel räknar vi bort.

Share This