Välj en sida

>Det har varit ganska mycket snack om Tandfen den senaste tiden. Om olika strategier kring hur man lämnar över den tappade tanden till Tandfen. Vi, till exempel, lägger tanden i en liten mugg vatten. Fast tyvärr brukar inte vår Tandfé hitta muggen förrän några dagar senare.

Så i helgen, efter inrådan från sjuåringens kloke kompis, kom vi överens om att byta strategi. Man ska tydligen lägga tanden under sin huvudkudde istället. Och vips – när man vaknar ligger där en liten leksak istället.

Idag när jag hämtade från fritids var tanden inte längre lös, den var loss. Men knappt hann storebror visa mig den söta gluggen förrän han lite försiktigt utbrast;

– Men du. Mamma. Vi kan ju vänta lite med att lägga tanden under kudden så ni hinner fixa en leksak först. Om det är du och pappa som gör det alltså. Typ?

Haha! Menar han då att man kanske är förlåten för att “tandfen” dröjer ett dygn eller två?

Share This