Välj en sida

>Jag tänkte berätta om sexåringens stundande skolstart och hur mysigt det verkade i lokalerna, eller om min halva skitdag idag, där det mesta lyckades krångla till slut. Eller ja, åtminstone det som hade med teknik att göra. Av någon anledning blir det olika orange färg på utskriften beroende på vilken dator vi skriver ut filen ifrån.

Man jag struntar faktiskt i det. Istället tänker jag konstatera att en sockeravvänjning efter storhelgerna (såsom den vi nyss avslutat) vore på sin plats för min del. Jag blir så himla sockersugen efter att ha ätit dragéägg några dagar. Men nu är det stopp. Det som ikväll hamnade i ICA-kassen, istället för fika, blev en A-fil, en ask med blåbär och lite god müsli att ta med till jobbfrukost imorgon. Det låter vansinnigt trist, inser jag nu.

Men. Nu är jag på banan igen. Gällde bara att hitta brytpunkten liksom.

Share This