Välj en sida

>För en dryg vecka sedan var vi på bio. Jag hade bokat biljetter till Män som hatar kvinnor, utan att ha minsta aning om vad den skulle handla om. Det enda jag visste var att den uppenbarligen var väldigt populär, eftersom den lokala lilla biografen var i stort sett fullsatt två helger i rad. Filmen var mycket riktigt lysande.

I kväll gick vi och såg en japansk trumshow (eller konsert kanske man bör kalla det); Yamato. En ganska stort gäng japanska tjejer och killar som spelar trummor. Inte heller här hade jag några förväntningar, utan kände snarare en viss skepsis inför hur det känns att sittta och lyssna på trummor i två timmar. Men även det var fullkomligt lysande!

Med detta i bagaget så förväntar jag mig ingenting när VVS-killarna imorgon börjar installera vår nya värmepump. Inga som helst förväntningar. Med andra ord bör det bli riktigt spännande att se om vi fortfarande har det varmt och gott över påsken.

Share This