Välj en sida

>Som efterföljare till gårdagens inlägg hade det snarare varit på sin plats med “Pimp my run” eftersom jag i morse invigde mina löparbrallor. Men nä. Eller jo. Byxorna var såklart kanon, men om man säger så här; vilken springtur som helst blir lätt lite tung utan musik i öronen. Men eftersom jag redan hunnit några hundra meter när jag märkte tabben var jag för lat för att vända tillbaka hem och åtgärda det.

Det är väl det som är negativt med Spotify då antar jag, att jag inte håller iPoden uppdaterad… eller laddad. Jag släpade mig i alla fall runt samma runda som vanligt men till ljudet av mina egna andetag. Halvkul.

Energi fick jag ju ändå, musik eller ej, men nu toppar jag med starkt kaffe för lite taxiverksamhet. Simskola, barnkalas för storebror, McDonalds med lillebror och en sväng till mormor och morfar.

Share This