Välj en sida

>Jag har så sjukt mycket energi just nu. Kan bero på några små enkla saker:

1. Jag planerar mina dagar. Inte i grova drag med “jobba”, “hemma” eller “träna”, utan jag avsätter tid för jobben och projekten. Plötsligt kan jag koncentrera mig på en sak i taget. Slutar därmed att läcka en massa energi på att tänka på “sedan”. Jag är NU.

2. Jag planerar att äta. Ok som en före detta matstrulare så kanske jag har lättare än normalt att prioritera bort lunch eller frukost om det är mycket att göra. Men nu jäklar. Frukost, frukt, lunch, mellanmål och middag. Perfekt. Plötsligt blir jag dubbelt så effektiv där emellan.

3. Jag planerar in att träna. Inget konstigt alls. Springer en sväng eller ränner nere på Form med jämna mellanrum. Vad ska jag säga? Det fungerar. Plötsligt får jag ett tålamod utan dess like. Allt känns lite enklare och lite roligare.

Därmed inte sagt att det finns skitdagar ändå. Men de är mycket färre. Så nästa steg borde väl bli att gå och lägga mig i tid också. Men det blir när det blir.

Share This