Välj en sida

>Det finns dagar då jag älskar mitt jobb. Eller rättare sagt, det finns dagar då jag älskar mitt jobb mer än vanligt. Oftast så visar det sig när jag av någon anledning lyckas göra något som jag först inte kände var rikigt möjligt. Idag var en sådan dag.

Fullständigt omöjlig till en början, men fulländad till slut. Jag intalade mig för ett tag sedan att jag slutat stressa, men jag tar tillbaka det lite och modifierar. Jag har slutat stressa när det inte finns anledning. För efter den här dagen så inser jag en gång för alla att jag jobbar otäckt bra med lite lagom hets.

Efter jobbet var det företagarträff på Aroy. Jag går alltid ifrån våra träffar med en speciell känsla, och så även idag. Så många duktiga och kreativa människor samlade på ett ställe. Det är ett speciellt släkte… Ett exceptionellt släkte. Faktiskt.

Share This