Välj en sida

>

Vilken lyckad måndagkväll! Är medlem sedan tidigare men kanske jag borde hänga på lite fler aktiviteter… Aktiespararna är helsköna! God laxmacka på Spiken, rundvandring på Läckö slott och sedan aktiecafé. Killen på bilden heter Patrik och jobbar på Kaupthing Bank. Han var duktig. Så duktig att jag borde sätta mig in i vad som egentligen sades… som de flesta andra där redan hade koll på. Det vill säga inflation, konjunktion, förvärv (ok, det greppar jag ju), valutor osv.

Sedan är det alltid lika roligt att se hur hårt folk jobbar ideellt i lokalföreningar av olika slag. Detsamma gäller ju Företagarna. Olika verksamheter och intressen men allt bygger på samma genuina intresse. Det är häftigt att se den energin, oavsett om det handlar om företagande eller aktiesparande.

Och himlen. Kolla himlen.

Share This