Välj en sida

>Hemresan från jobbdagen i Stenundsund blev allt annat än trist. Vi kom otippat in på vad som var nostalgi för oss. “Oss” innebär jag och min kompanjon, båda strax över 30. Har inte skrattat så mycket och intensivt på kort tid.

Seriöst: Kommer ni ihåg det här?

Trance Dance! Vi gjorde det. Och Lili & Sussie, Carola, Orup, Milli Vanilli, Pernilla Wahlgren, Troll (!?), Niclas Strömstedt, Europe, Wham, Style, Tone Norum…

Texterna sitter otäckt djupt inpräntade i systemet fortfarande. Vet inte om man ska skratta eller gråta. Se upp Kalle, vi laddar nu tungt för en nostalgidag på ett kontor nära dig.

Ska bara rota fram lite gamla kasettband (som förmodligen heter något i stil med “Blandat!”, “Blandade låtar” och “Blandatband”) och lite gamla cd-skivor (som förmodligen inte är ett skit repiga eftersom de spelades i en tid då man fortfarande behandlade cd-skivor som djup respekt).

För att inte tala om små kasettbrev, som man kunde köpa inklusive en vadderat kuvert. Där fanns hela en halvtimmas inspelningsbart utrymme där man kunde prata eller sjunga in något roligt till mottagaren (i mitt fall mormor). Höjdpunkten var när pappa hjälpte till att tona ner och upp musiken så man lät som de gör på raaadio! Åh, jag var grym på kasettbrev.

Those were the days. Go’natt!

Share This