Välj en sida

>
Jag är kär! Jag känner mig som ett litet barn på julafton!

Har äntligen bytt upp laptopen till modell bättre, vilket ju gjorde den här och kommande dagar, veckor och månader oerhört mycket roligare och framför allt problemfria. Förra laptopen var från början tänkt att användas som andrahandsval, dvs som komplement till den stationära. Med tiden, och framför allt med barnen, kom dock den att bli mer och mer använd… och nu sitter jag bara i laptopen och jobbar. Med andra ord var det hög tid att byta.

Därför är det julafton idag. Mina kära kollegor må ha suckat många gånger åt mina glada tillrop, men jag är verkligen salig. Salig över de strukturerade menyerna i det uppgraderade CS-paketet, över att ha en fungerande Acrobat Professional, över Suitcase, över att Mail återigen går att använda, över Spotlight (sökfunktion) som sorterar sökresultaten i filtyper och previewar bilderna i sökrutan… och över att man ser typsnitten i InDesign. Ingen idé att försöka lista alltihop. Fixar en lista med godbitarna när jag kommit ner på jorden igen.

Bilden ovan (fotad genom datorns kamera via Photo Booths automatiska effekter) hör väl till denna versions mer eller mindre onödiga krydda. Valentin och jag hade dock några oerhört roliga minuter!

Share This