Välj en sida

>I söndags var jag och mamma nere i Göteborg och njöt av årets upplaga av Bokmässan! Lika mysigt som vanligt och några inköp blev det allt. Leif GW Perssons roman om Palmemordet, samt några pockethistorier av bl.a. Lisa Marklund och Karin Fossum. Som ni märker har jag höga förväntningar på min lediga tid framöver! Har redan satt tänderna i den förstnämnda boken, och än så länge motsvarar den mina höga förväntningar.

Var i Kråkes bokklubbs monter (eller om det är Gleerups Förlag som står som avsändare). Det är verkligen den enda bokklubb som jag (och Valentin framför allt) varit ofantligt nöjd med! Det märks verkligen att böckerna är utgivna av ett förlag specialiserat på utbildning, för de träffar mitt i prick hos barnen! Pedagogiska och spännande och fantastiska bilder. Varje bok har ett tema, och ibland även en liten present som medföljer. I boken om när Kråke lär sig klockan följde det med en träklocka bland annat, och i den senaste boken som handlade om skogen så följde det med en kompass!

Min 4-åring älskar de här böckerna, och nu kommer det även mindre Kråkeböcker, för de lite mindre barnen. Prova! Ni kommer inte att bli besvikna.

Jag fick även för första gången se barnläkarboken av Malou von Sivers och Göran Sjönell, Ditt barn, som jag illustrerat! Härligt att få känna på slutresultatet som blev kanon! Boken finns bland annat att beställa på Adlibris och kostar där 210 kr.

Share This