Välj en sida

>Slutligen har jag gjort slag i saken och bokat in ett Dunnisparty. Ska bli riktigt, riktigt trevligt med lite höstmys i slutet av oktober!

Var inne och kollade deras höstkollektion, och måste säga att jag svängt lite. Först kändes det lite tamt, men då jämförde jag med Me&I som har regnbågens alla färger på sina kläder. Nu har jag landat i att jag faktiskt gillar Dunnisstilet skarpt. Dämpat och färre antal färgval, men otroligt kaxigt när man plockar ihop delarna! 🙂 Verkar som om dödskalletrenden håller i sig ett litet tag till, så äldste sonen blir nog lycklig att dödskallemössorna finns kvar. Lillen fick en så’n förra vintern och den är kanon! Har verkligen hållt sig perfekt i passoformen och han kommer lugnt kunna ha den även den här vintern!

Ta en titt på alla goa höstprylar på www.dunnis.se

Share This